Довгоочікувана зустріч із письменником Максом Кідруком у Цюриху!

Довгоочікувана зустріч із письменником Максом Кідруком у Цюриху!

16 квітня у Цюриху відбудеться зустріч з українським письменником, видавцем та популяризатором науки Максом Кідруком. Автор презентує першу книгу науково-фантастичного циклу «Нові Темні Віки» — роман «Колонія».

 Локація: Kulturhaus Helferei, Kirchgasse 13

 Початок: 19:00

 Мова заходу — українська.

 Під час зустрічі Макс Кідрук розповідатиме про «фундамент» історії — політичні й кліматичні зміни на Землі початку XXII ст., наукові й технологічні досягнення, розвиток медицини, наслідки російсько-української війни. Також йтиметься про колонізацію Марса та соціальні катаклізми, які охоплять Колонії на Червоній планеті із понад сотнею тисяч населення.

 «Це фантастика із жорстким реалістичним та науковим підґрунтям, в якій я змалював один із найгірших сценаріїв майбутнього. І він, певна, річ, вам не сподобається. Але я свідомо починаю цю розмову, щоб вигадана картина не стала реальністю», — так про захід розповідає сам автор.

 Окрім того, Макс Кідрук презентує  книги видавництва «Бородатий Тамарин», історію про те, як запустити в Україні видавництво під час повномасштабного вторгнення та видавати крутий наукпоп. Під час події ви зможете придбати книги, взяти автограф автора та сфотографуватися.

Захід — благодійний. Зібрані кошти та прибуток із продажу мерчу та книг буде перераховано партнерам — благодійному фонду «Бібліотечна країна».

Вхід за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/f5hKa6CsEYp9r2Fb7.  Кількість місць обмежена, тому наполегливо просимо попереджати, якщо плануєте скасувати своє бронювання.

Співорганізаторами події є Українська асоціація студентів та науковців у Цюриху (Ukrainian Association of Students and Academics in Zurich).

 UASAZ є неприбутковою організацією, яка має на меті репрезентацію української студентської та наукової спільноти в Цюриху (та Швейцарії). Асоціація проводить події та проєкти, спрямовані на поширення та популяризацію української культури, зміцнення контактів всередині української спільноти та налагодження зв'язків із місцевим академічним середовищем.

У разі додаткових запитань пишіть pr.tamarin@gmail.com